sq

Customer care, chatbots, helpdesk & hotline via WhatsApp, Facebook, Live chat, Telegram, Instagram, Viber, VKontakte & SMS.

Video demonstruese (në anglisht)

Një hyrje të shpejtë e Chat Helpdesk.

Akses ne perdorim

Prenotim përmes WhatsApp

Dyqane bukurie, e-commerce, stacionet e shërbimit, stacionet e taksive, klinika mjekësore, qendra palestër dhe kështu me radhë.

Sherbim klienti nepermjet WhatsApp

Inxhinieri, kompjuter, logjistike, sigurimit dhe mbështetje të tjera dhe të kujdesit të klientëve përmes WhatsApp dhe më shumë.

Njoftime nëpërmjet WhatsApp

Njoftime nëpërmjet WhatsApp

Këshilla Shopping përmes WhatsApp

Këshilla Shopping përmes WhatsApp

Widget në faqen tuaj

Widget per WhatsApp, Viber, Telegram, Facebook, VK, Web chat dhe SMS.
Testo widget tonë në cep të ekranit.

Pergjigje robotike dhe macros

Bots Scripts i përgjigjet automatike për klientët kërkesave.

info-sistemi klienti, testimi i kandidatëve të konkursit, pyetësorëve, duke gjetur objektin më të afërt nga gjeo-lokacioni, përdoruesit info bilancit, vendndodhjen e ngarkesave dhe më shumë.

Macros të lejojë të përpunimit të Automate mesazhe brenda shërbimit tonë Chat Helpdesk.

Filters nga fjalë kyçe (kartat bankare numra, spamit, abuzimi), klientët rutuese për grupe të caktuara të operatorëve duke marrë në konsideratë përdorimin e tyre dhe më shumë.

Klientet tane

Tarifat

Regjistrohu tani për të provoni shërbim falas për 1 javë!

WhatsApp, Viber, Telegram, VKontakte, Facebook€75 ne muaj

Live chat, SMS€30 ne muaj

Plus 1 operator shtese€30 ne muaj

Mesazhe duke perdorur API €3 per 1000 mesazhe

Duke filluar nga
€30
ne muaj

Karakteristika te Helpdesk-ut

Menu vetsherbimi (si IVR)

Chate robotir per konfiguruara dhe macros për automatizim.

API për integrim me sistemet tuaj. Shih manual.

Aplikacion per Mobile - vetëm të fillojë tonë Telegram-bot C2d_bot .

Pergjigje automatike te personalizuara drejt klienteve

Raporte Analitike për kohën e reagimit dhe kohën e kërkesës se përpunimit te klientit

Widget në faqen web per live chat che Mesazhues te tjere

Ndihme per llogarine tende ne mesazhuesit

Pergjigje automatike dhe te shpejta

Provo tani falas!

1

Shkruaj ne WhatsApp apo Viber për numrin e + 7 921 763-96-03 ose tekst të Telegram ChatDemo_bot ose Facebook faqe.

2

Rregjistrohu ne faqe

3

chats reja seksion ju do të shihni mesazhin tuaj. Kliko Filloni chat dhe të përgjigjet mesazhin.

Lart